.

.

800201P Филтер За Воздух Во Кабината За 15-А Атлас Голф Гти С Тигуан Тт Тт Кватро Одговара изберете: - ФОЛКСВАГЕН ТИГУАН, - ФОЛКСВАГЕН АТЛАС

800201P Филтер За Воздух Во Кабината За 15-А Атлас Голф Гти С Тигуан Тт Тт Кватро Одговара изберете: - ФОЛКСВАГЕН ТИГУАН, -

DEN 1.67
Износ

Филтер За Воздух во кабината : 15-20 Ауди А3, 15-20 Ауди С3, 15-20 Фолксваген Голф, 15-20 ФОЛКСВАГЕН ГТИ, 16-18 Ауди ТТ, 16-20 Ауди Тт Кватро, 18-21 Фолксваген Атлас, 18-20 Фолксваген Тигуан ТИК 800201П Филтер За Воздух во Кабината. СТАПИЦА НЕЧИСТОТИИ : овој филтер за воздух во кабината за замена е дизајниран за оптимален проток на воздух и филтрација, исполнувајќи ги сите барања ЗА ОЕ на писмото. Релативно нова карактеристика на автомобилската сцена, филтерот за воздух во кабината го обработува воздухот што влегува во патничкиот простор преку системот за греење и климатизација. За луѓето со алергии и други чувствителности на агенси во воздухот, Овој Филтер За Кабина претставува еден од најдобрите достигнувања во сместувањето во кабината. ЕЛИМИНИРАЈТЕ ГИ МИРИСИТЕ : Филтерот за Воздух во Кабината користи електростатско наелектризиран материјал од руно за да зароби ултра фини честички, полен и други надразнувачи. Јагленот се користи за да се спречат аромите, како што се издувните гасови, да влезат во патничкиот простор, како и да се филтрира чадот од цигарите од возилото. Филтерот За Воздух во Кабината овозможува лесна замена, висококвалитетна филтрација, максимален проток на воздух и минимален шум. ПОТПРЕТЕ се НА КВАЛИТЕТНИ АВТО ДЕЛОВИ : ТИК е кулминација на врвни технологии за производство, соработка со врвен дизајн-инженерски талент и инвестирање во најсовремена роботика. Од нивната СЕРТИФИКАЦИЈА TS14969 /ISO9001 : 2015 до нивните бројни иницијативи и иновации, TIC обезбедува неспоредлива услуга за клиенти и автомобилски делови со најголем квалитет. ДОВЕРБА ВО TYC : TYC пламнува напред како глобален автомобилски лидер кој ги познава и разбира своите клиенти и се стреми да ги надмине нивните очекувања. Во текот на процесот на производство и дистрибуција од купување, дизајнирање и инженерство до производство, испорака и услуга фокусирана на клиентите, нивните врвни приоритети вклучуваат квалитетни автомобилски производи, исклучителна услуга за клиенти и навремена испорака. Одговара Изберете : 2018-2020 ФОЛКСВАГЕН ТИГУАН 2018-2021 ФОЛКСВАГЕН АТЛАС 2015-2020 ФОЛКСВАГЕН ГТИ 2015-2020 ФОЛКСВАГЕН ГОЛФ 2015-2020 АУДИ А3 2015-2020 АУДИ С3 2016-2020 АУДИ ТТ и повеќе-додадете го вашето возило во нашиот додаток за вклопување за да проверите .

R

Им се допаѓа и на купувачите