.

.

СПЕЛЕР 19 Класа - LED HDTV - 720p, 60Hz

СПЕЛЕР 19 Класа - LED HDTV - 720p, 60Hz

DEN 0.33
Износ

Уживајте во фантастична јасност на екранот 19 "што испорачува длабоки црнци слични на плазма и богати бои благодарение на LED задното осветлување, кое работи во сите услови на осветлување. Екранот 18,5 " (дијагонална) е совршен за работна површина, спална соба или студентски дом Соба. Резолуцијата од 720p обезбедува квалитетна содржина на HD без разлика дали емитувате ТВ, ДВД или стриминг. Сликите освежуваат 60 пати во секунда за квалитетни перформанси за време на сцените за брзо движење. 18,5 екран (измерено дијагонално од агол до агол). LED телевизорот настапува добро во сите услови на осветлување. Резолуција од 720p за квалитетни HD слики. Стапка на освежување од 60 Hz.

R

Им се допаѓа и на купувачите