.

.

Класа 8K Ultra HD HDR паметен QLED TV QN82Q900R

Класа 8K Ultra HD HDR паметен QLED TV QN82Q900R

DEN 12464.00
Износ

Нашата најдобра телевизија досега комбинира 8 K HDR True-за живот, квалитет на слика, интелигентно зголемување на AI, зачудувачки дизајн и паметни одлики за домашни работи за револуционерно ТВ искуство. Слика Реална 8 K Резолуција1. 8 K AI Upscaling. КВАНТУМ ПРОЦЕСОР 8К. Quantum HDR 32 X3 (75 "). Квантна HDR 24 X3 (65"). Директна целосна низа 16x4 (75 "& 65"). 100% волумен на боја5 со квантна точка. Вистински подобрувач на игра. Стапка на движење 240. Стил една невидлива врска? . Без монтирање на wallидот на јазот. Една кутија за поврзување? . Ултравид агол на гледање. Боја во рамки : Црна. Застанете боја : црна. Дизајн без рамка. Паметна паметна телевизија со универзален водич. Bixby на ТВ. Амбиентален режим? . Samsung Oneremote. Поврзете се и споделете. Компатибилни паметни. Врски 4 HDMI Connections6. 3 USB -врски. LAN порта. 802.11 AC Вграден Wi-Fi. Bluetooth®. Контрола RS232 (екс-врска). Поддршка за IP контрола. Оптичка аудио излезна порта. Аудио Dolby® Digital Plus. 60 вати 4.2 канал. Вклучени додатоци Samsung Oneremote. Една кутија за поврзување и кабел.

R

Им се допаѓа и на купувачите