.

.

ЛЕР Намален Вид На Очите Сијалица, 60W Еквивалент, Средна База Затемнување Замрзнати 5000K Дневна Светлина, пакет

ЛЕР Намален Вид На Очите Сијалица, 60W Еквивалент, Средна База Затемнување Замрзнати 5000K Дневна Светлина, пакет

DEN 287.20
Износ

ОВАА СИЈАЛИЦА ПРЕДВОДЕНА Од Силванија обезбедува супериорно затемнување и помалку интензивна сина светлина за намалено оптоварување на очите. Исто така, ви помага да видите реални живописни бои и да го подобрите вашето искуство во боја со високи КРИТИКИ и исклучителен контраст во боја. Оваа сијалица е целосно затемнета и е дизајнирана да работи со уреди со стандардна средна основа. Живот : 13,7 години. Проценетата годишна цена на енергијата е 0,96 долари (врз основа на 3 часа дневно користење). Со температура ОД 5000К и осветленост од 800 лумени, оваа сијалица обезбедува светла дневна светлина совршена за употреба во многу апликации и во домови и во бизниси. Супер вредност пакет : 12 LED A19 60 W Замена Светилки. Намалената сина светлина може да доведе до помал напор на очите. ЛЕР технологија ЗА заштеда на енергија : замена на традиционалната сијалица 60 W со користење само 8 W. Проценетата годишна цена на енергијата е 0,96 усд (врз основа на 3 часа дневно користење). Долг животен век : до 13,7 години.

R

Им се допаѓа и на купувачите