.

.

Јапонија: Планер за патување со големина на џеб и тетратка за патувања. Планирајте го следниот одмор детално за Јапонија: Список за пакување, маршрута, список со кор

Јапонија: Планер за патување со големина на џеб и тетратка за патувања. Планирајте го следниот одмор детално за Јапонија: Список

DEN 319.84
Износ

Ова корисно патување за патувања беше дизајнирано да ги следи вашите авантури, искуства, впечатоци и спомени и да ви помогне да ги прикриете следните патувања; Исто така, ова списание за патувања има : Проверка на пакување список на списоци со списоци и хотелски резерви на списанија Авантуристички списанија и повеќе .. Јапонија : Планер за патување со големина на џеб и тетратка за патувања. Планирајте го следниот одмор детално на Јапонија : Список на пакување, маршрута, список со корпи, хотели и повеќе .. 75 празно поставени страници вклучени за белешки.

R

Им се допаѓа и на купувачите