.

.

1bkot Blackout Не-лепете го статичкото припивање на прозорецот 36in 50ft од BuyDecorativeFilm

1bkot Blackout Не-лепете го статичкото припивање на прозорецот 36in 50ft од BuyDecorativeFilm

DEN 159.68
Износ

BDF 1 BKOT Blackout Static Cling Window Film е нашиот најнов филм за статички прилепување. Нема лепило, така што инсталацијата и отстранувањето е лесно. Тој го нуди истото блокирање на светлината што го има нашиот оригинален затемнување. Префериран избор за изнајмувачи или за привремена употреба. Практично ја блокира целата светлина. Вкупна приватност во која било состојба на осветлување. Професионален нелеплив материјал и филм што може да трае многу години. Бесплатни алатки (пискав и безбедносен нож); Можете исто така да ги исечете за да ги вклопите вашите прозорци. Заштитна постава што мора да се отстрани пред да се примени.

R

Им се допаѓа и на купувачите