.

.

мека бела вата 4-пакет

мека бела вата 4-пакет

DEN 0.67
Износ

Осветлете го вашиот дом со овој пакет од 48 светилки од GE меки бели светилки. Овие светилки со општа намена нудат 40 вати мека бела светлина, што ги прави погодни за употреба во табели, надземни светлосни тела и многу повеќе. Меконските сијалици од 2х Lifeивотот нудат продолжен живот, така што нема да мора да ги заменувате светилките толку често. GE 40 W меко-бело 2x Lifeивотни светилки, 48 CT : општа намена. Двојно повеќе од животот. Сијалиците од 40 W GE нудат меко бело осветлување.

R

Им се допаѓа и на купувачите