.

.

Викерман 7.5 ' Наопаку Вештачка Новогодишна Елка, Повеќебојни LED Светла осветлени Од Дура

Викерман 7.5 ' Наопаку Вештачка Новогодишна Елка, Повеќебојни LED Светла осветлени Од Дура

DEN 7268.96
Износ

Викерман 7.5 'x 95" Наопаку Вештачка Елка со 2051 Пвц Совети и 650 Повеќебојни ИТАЛИЈАНСКИ LED Светла осветлени ОД Дура. Ова спектакуларно дрво доаѓа претходно осветлено Со Повеќебојни ПРЕДВОДЕНИ МИНИ Светла осветлени Од Дура, има прекрасни зелени пвц врвови на метални гранки со шарки, Удобен Прекинувач За Вклучување/Исклучување И Вклучен Е Држач За Метално Дрво што Се Преклопува. Викерман 7.5 ' Наопаку Вештачка Новогодишна Елка, Повеќебојни LED Светла осветлени Од Дура.

R

Им се допаѓа и на купувачите