.

.

Карен Далтон-Во Моето Време-Касета

Карен Далтон-Во Моето Време-Касета

DEN 1.00
Износ

Албумот на карен Далтон од 1971 година, во Мое Време, стои како вистинско ремек-дело на еден од најмистериозните, загадочни и трајно влијателни уметници на музиката. Прославувајќи ја 50-годишнината од албумот, Светлината на Таванот е почестена да претстави ново ремастерирано (2021) издание на албумот. И цд и касета изданија функција 9 бонус песни, вклучувајќи 3 алтернативни зема од во Моето време албум сесии, заедно со 6 претходно необјавени песни заробени За време На Европската турнеја Карен 1971, вклучувајќи живеат На Монтре Златна Роза Поп Фестивал И Германија Бит Клуб. Целиот аудио е ново ремастериран Од Дејв Кули, додека Лаковите Беа исечени Од Фил Родригез на Елисијан Мастерс. Ново проширена брошура - со ретко видени фотографии, белешки за лагер од музичарот И писател Лени Кеј и придонеси од Ник Кејв и Девендра Банхарт-го заокружува објавувањето.Албум Песни1. Нешто На Ум2. Кога Мажот Сака Жена3. Во Мојот Сон4. Кејти Суров5. Колку Е Слатко6. Во станица7. Земи Ми8. Истиот Стар Маж9. Една Ноќ На Љубовта 10. Дали Заминувате За Државата11. Нешто На Вашиот Ум (Алтернативна Земе)12. Во Мојот Сопствен Сон (Алтернативно Преземање)13. Кејти Суров (Алтернативен Земете)14. Една Ноќ На Љубовта-Во Живо Во Бит Клуб15. Германија 16. Април 2117. 197118. Земете Ме-Во Живо Во Бит Клуб19. Германија 20. Април 2121. 197122. Нешто На Ум-Во Живо На Поп Фестивалот Златна Роза Во Монтре23. 124 мај. 197125. Блуз на Таванот-Во Живо На Поп-Фестивалот Монтре Златна Роза 26. 127 мај. 197128. Дали Заминувате за Земјата-Во Живо На Поп Фестивалот Златна Роза Во Монтре29. 130 мај. 197131. Една Ноќ На Љубовта-Во Живо На Монтре Златна Роза Поп Фестивал32. 133 мај. 1971 Карен Далтон - Во Моето Време (50-годишнина Издание) - Касета.

R

Им се допаѓа и на купувачите