.

.

Африкански Корени На Џез - Асортиман За сузан-Касета

Африкански Корени На Џез - Асортиман За сузан-Касета

DEN 576.00
Износ

Касета. "Метјуд и јас се согласивме дека идејата за издавање на моите тројца карлос Нињо И Пријатели со целосна должина на касета за прв пат, беше добра. Кога отидов да откријам каде ќе бидат страничните паузи во низата на патеката, сфатив дека ниту еден од нив нема да се вклопи многу добро, поради времето и должината. Претходно наидов на ова прашање со секвенци од касети и винил, бидејќи има само толку многу музика што може да се притисне на страна. Во некои случаи морав да уредувам или испуштам песни за да одговараат на страната на винилот. Тие прават различни должини, времетраење на лентата и разгледував различни нарачки за секој поединечен запис, но некако ниту една од конфигурациите што ги смислив не работеше за овие да станат изданија на касети. Потоа замислив една лента (C80, 40 минути од страна) што ќе состави песни од овие изданија со неколку парчиња од мојата претходна самообјавена Lp Aurorasmustroomtentense (2014) и онаа што дојде пред тоа, Водолија (2012). Насловниот Асортиман За сузан е жива, Љубовна почит кон нашиот Драг Пријател и Соработник Џастин Хансон и неговата компанија Во заедницата Анандамид. Седиштето На Анандамид Во Елисијан Парк, Калифорнија се вика сузан, именувано по кучето што го дели со својата партнерка тејлор. САКАЈТЕ Ги Џастин, Тејлор, Сузан, Мајмун, Ворен и Целото Семејство Анандамиди.."Албум Песни1. Биолуминисценција (Со Ларааџи Иalел Калма, Со Сурија ботофасина)2. Пулсирачки (Со Ларааџи, Џамаел Дин и Шарада Шашидар)3. Шумски Пулс (Со Ларааџи и Фотај)4. Есссенс (Со Иш На Палатите Шабаз и Џамаел Дин)5. Песна за Транс Елација (Со Акико, Хашим и Фуџи)6. Јупитер Пее (Со Ласос)7. Одење Дома (Со Iasos)8. Етеријазтлан (Со Џеси Петерсон и Азтлан Откопани)9. Тапан Соло +, " Звучи Како Меморија.."(Со Маркус Гилмор, Со Девин Даниелс, Нејт Мерсеро, Маја и Сурија ботофасина)10. Светлосни Кодови (Со Декстер Приказна, Џош Џонсон и Ск Какраба)11. Органски (Со Деантони Паркс, Декстер Стори, Џош Џонсон и Мигел Атвуд-фергусон)12. Мезаме (Будење) (Од Карлос Нињо И Мигел Атвуд-Фергусон) 13. Оџаи ЦБД 072918 (Со Џамир вилијамс и Сем Гендел)14. Калимајан (Со Нејт Морган и Јаков Леви)15. Топлотни бранови (Со Деделус) / Напред Кон Сонцето (Со Џеси Петерсон и Камаси Вашингтон)16. Baawdoobipp 032215 (Со Брендон Јуџин Овенс, Декстер Приказна, Камаси Вашингтон, Мигел Атвуд-Фергсуон и Марк Де Клајв-Лоу) Африкански Корени на Џез - Асортиман за сузан - Касета.

R

Им се допаѓа и на купувачите