.

.

Смарагд Колекција Крем Сива Килим, Повеќе Големини

Смарагд Колекција Крем Сива Килим, Повеќе Големини

DEN 0.67
Износ

Колекцијата Смарагд создава софистициран безвременски изглед со традиционални бои и дизајни со исклучителни детали. Килимите се со низок профил со минимална висина на купот и дизајните се применуваат со користење на најсовремена технологија со нов процес на пренос на топлина, давајќи дополнителен живот на дизајните со јасни рабови и бои. Нискиот куп и деталните дизајни им даваат на килимите изглед и чувство на рачно изработен свилен килим додека ги одржуваат килимите достапни. Смарагд Колекција Крем/Сив Килим, Повеќе Големини.

R

Им се допаѓа и на купувачите