.

.

Вагнер З Комплет За Чевли За Сопирачки за Паркирање одговара изберете: 2010-СУБАРУ АУТБЕК, 2009-СУБАРУ ФОРЕСТЕР

Вагнер З Комплет За Чевли За Сопирачки за Паркирање одговара изберете: 2010-СУБАРУ АУТБЕК, 2009-СУБАРУ ФОРЕСТЕР

DEN 4880.00
Износ

Чевлите за сопирачки вагнер користат материјали за триење усогласени СО ОЕ за оптимални перформанси на сопирачките и прецизни материјали за заземјување за да го максимизираат контактот триење-тапан. ОПТИМАЛНИ ПЕРФОРМАНСИ НА СОПИРАЊЕ ое-соодветен материјал за триење за оптимални перформанси на сопирачките. ГО МАКСИМИЗИРА КОНТАКТОТ ТРИЕЊЕ-ТАПАН Прецизниот материјал за заземјување го максимизира контактот триење-тапан. НАТПРЕВАРИ ОЕ ДИЗАЈН користи Прикачени лостови и иглички вклучени за да одговараат НА ОЕ (на специфични апликации). СЕОПФАТНА ПОКРИЕНОСТ Достапни за странски и домашни таблички со имиња. ВКЛУЧЕНИ ХАРДВЕР ое-стил лубрикант и абатмент клипови се вклучени.

R

Им се допаѓа и на купувачите