.

.

Миленичиња Пријателски Затворен Надворешен Простор Килими Црвено-8' 10'

Миленичиња Пријателски Затворен Надворешен Простор Килими Црвено-8' 10'

DEN 2.00
Износ

Планот започнува на датумот на купување. Оштетувањата на производот од несреќи, дамки, рипови и солзи се покриени од првиот ден. Дефектите и дефектите на производот се опфатени по производителот warranty.No дополнителни трошоци за поправки - вклучени се делови, работна сила и испорака. Лесен процес на побарувања-поднесете барање во секое време 24/7 мобилна апликација, онлајн или телефон.Пренослив со подароци.Планот започнува на датумот на купување. Оштетувањата на производот од несреќи, дамки, рипови и солзи се покриени од првиот ден. Дефектите и дефектите на производот се опфатени по производителот warranty.No дополнителни трошоци за поправки - вклучени се делови, работна сила и испорака. Лесен процес на побарувања-поднесете барање во секое време 24/7 мобилна апликација, онлајн или телефон.Откажете во секое време, целосна наплата во првите 30 дена. Пренослив со подароципланот започнува на датумот на купување. Оштетувањата на производот од несреќи, дамки, рипови и солзи се покриени од првиот ден. Дефектите и дефектите на производот се опфатени по производителот warranty.No дополнителни трошоци за поправки - вклучени се делови, работна сила и испорака. Лесен процес на побарувања-поднесете барање во секое време 24/7 мобилна апликација, онлајн или телефон.Пренослив со подароци.Планот започнува на датумот на купување. Оштетувањата на производот од несреќи, дамки, рипови и солзи се покриени од првиот ден. Дефектите и дефектите на производот се опфатени по производителот warranty.No дополнителни трошоци за поправки - вклучени се делови, работна сила и испорака. Лесен процес на побарувања-поднесете барање во секое време 24/7 мобилна апликација, онлајн или телефон.Откажете во секое време, целосна наплата во првите 30 дена. Пренослив со подароцидостапни во Многу бои и големини.Овој врвен современ продажен килим за исклучителна вредност за неговата цена.Машина ткаени килим со 100% топлина во собата полипропилен.Високо својствени дамка.Пријателски Тепих Со Цврста Површина за Комплет и домашно милениче.ви благодариме Миленичиња Пријателски Затворен Надворешен Простор Килими Црвено-8 'Х 10'.

R

Им се допаѓа и на купувачите