.

.

Платно Корп Хартија Чок Слонова Коска Живеат Љубов

Платно Корп Хартија Чок Слонова Коска Живеат Љубов

DEN 1.67
Износ

Хартијата Од платно Корп е отпечатена на прилагодена бланширана хартија што дава уникатен изглед и чувство на машината за печатење. Киселина и лигнин слободен. 12"х 12" Чоколадо И Слонова Коска Живеат Љубов Смеа - Лист има слонова коска позадина со потресени текст колаж користење на зборовите Живеат, Љубов, И Се Смеат во различни стилови и големини на фонтот, сите во чоколадо. Платно Корп Хартија 12х12 Чок Слонова Коска Живеат Љубов (15 листови).

R

Им се допаѓа и на купувачите