.

.

Стаорец-Л-Стапица Мини-Стапица Риболов Мамка, Сина Сјај, оз. МТ260

Стаорец-Л-Стапица Мини-Стапица Риболов Мамка, Сина Сјај, оз. МТ260

DEN 1919.84
Износ

Паметните Рибари Секогаш Чуваат Повеќе Од Една Големина На Вистинска Мамка За Производство Во Нивната Кутија За Справување. Мини-Стапицата Од 1/4 Унца Е Мамка Со Совршена Големина Кога Рибите Се Хранат Со Сточна Храна Со Помала Големина. Совршен за Фаќање Слатководни Видови, Вклучувајќи Голема Уста, Мала Уста, Перде, Бел бас, Крапи и Многу Видови Солена Вода. Паметните Рибари Секогаш Чуваат Повеќе Од Една Големина На Вистинска Мамка За Производство Во Нивната Кутија За Справување. Мини-Стапицата Од 1/4 Унца Е Мамка Со Совршена Големина Кога Рибите Се Хранат Со Сточна Храна Со Помала Големина. Совршен За Фаќање Слатководни Видови, Вклучувајќи Голема Уста, Мала Уста, Перде, Бел Бас, Крапи И Многу Видови Солена Вода.

R

Им се допаѓа и на купувачите