.

.

Фидлхед-Дај Ми Го Умот Така-Винил

Фидлхед-Дај Ми Го Умот Така-Винил

DEN 256.00
Износ

Ограничен седум инчен винил притискање. "Земи Го Мојот Ум Како Што Треба" е песна која се обидува да се побуни против состојба на тивок очај, во голема мера предизвикана од чувството дека ќе останам зад себе. Понекогаш, живеењето во изолација, како мал, тивок град кој се чини дека го забавува минувањето на времето до мелење, може дополнително да го влоши очајот до точка каде што останува единствената опција да побарате некој да помогне. Резолуцијата, сепак, може да дојде од разбирањето дека сите ние сме господари на нашите сопствени умови и дека ние, самите, одлучуваме како да се движиме по депресивниот парадоксален пат на животот што се чини дека оди премногу брзо и не оди никаде во исто време. Накратко, тоа е песна за живеење во место наречено, Акушнет."- Патрик Флин. Виолина-Земете Го Мојот Ум Во Право (Боја Винил) - Винил Издавачка Куќа : Ху Доо Рекордс. Музички Жанр : Светот / Реге.

R

Им се допаѓа и на купувачите