.

.

Правилно готвени рачни крцкави, пушеле папрака, 1. мл

Правилно готвени рачни крцкави, пушеле папрака, 1. мл

DEN 0.33
Износ

Пушена папрака? Природно исушени под романтичното шпанско сонце, овие зрели слатки пиперки од bellвонче се пушат над дабови чипови и земја до совршенство .. оле! Правилно готвење на рака, пушена папрака, 1,41 мл.

R

Им се допаѓа и на купувачите