.

.

Екена Милхаурд 1 8 W 94 H Timberthane Fau Rustic Ther Board се приклучи на Board-N-Batten Fau Wood Sulters, Rough Cedar

Екена Милхаурд 1 8 W 94 H Timberthane Fau Rustic Ther Board се приклучи на Board-N-Batten Fau Wood Sulters, Rough Cedar

DEN 4517.12
Износ

Постигнете прекрасна привлечност на тротоарот со нашите ролетни од дрво. Во споредба со вистинското дрво, тие се многу полесни за инсталација без проблеми. Не подложни на вообичаени теми на органско дрво, како што се гниење или искривување, цело време, давајќи идентичен изглед на вистинско дрво. Со неверојатен избор на големини и стилови за избор, сигурно ќе најдете оној што одговара на стилот на вашиот дом. Повеќекратни висини и ширини достапни во популарни стилови. Реален изглед на дрво со автентично дрво жито. Силна и издржлива површина што нема лесно да се гребе или заби. Непропустливи на природните елементи. Водоотпорен, без мувла или мувла. Доаѓа фабрички применски и е подготвен за дамка или боја.

R

Им се допаѓа и на купувачите