.

.

Природни алтернативни плочи на Земјата, 10

Природни алтернативни плочи на Земјата, 10

DEN 54.88
Износ

Одете зелено со нашите еколошки, силни и цврсти плочи што компостираат во рок од 45-90 дена во комерцијален објект за компостирање (и малку подолго во корпа за компостирање за дома). 100% без дрво; Сертифициран компостибилен : ASTM D6400 природни алтернативни плочи на Земјата, 10 ", неискажани, 20 КТ.

R

Им се допаѓа и на купувачите