.

.

ДЕРВЕНТ ХЛ Јаглен Блок, Бело

ДЕРВЕНТ ХЛ Јаглен Блок, Бело

DEN 1.67
Износ

Од моќни линии до суптилни градиенти, овој блок од јаглен ги комбинира природните квалитети на јагленот со јачината и телото на блокот. Мека исполнува силна со избалансирана мешавина на богати тонови и органски марки; создадете гестуална, практична работа. 0.787" х 0.787" х 2.36 " стап. Растворлив во вода. Разновиден.

R

Им се допаѓа и на купувачите