.

.

Бинго Даберс - Виолетова оз

Бинго Даберс - Виолетова оз

DEN 159.84
Износ

Бинго табер со лесен проток и живописни бои за мастило со часови на бинго играјќи забава. Виолетово мастило бинго табер со сферично капаче. 4 мл мастило. Ергономска рачка. ПРЕДУПРЕДУВАЕ : Опасност за гушење - мали делови. Не за деца под 3 години.

R

Им се допаѓа и на купувачите