.

.

Дорман 624 - Склоп На Црево За Ладилник За Автоматски Менувач За Специфични Модели На Доџ, Црно; Обложени Вклопувања изберете: 1994-ДОЏ РАМ 2500, 1994-ДОЏ РАМ 3500

Дорман 624 - Склоп На Црево За Ладилник За Автоматски Менувач За Специфични Модели На Доџ, Црно; Обложени Вклопувања изберете:

DEN 1167.84
Износ

Ова црево за ладилник за автоматско менувач е конструирано од квалитетни метални и гумени компоненти за да се обезбеди испорака без истекување на критична течност помеѓу менувачот и ладилникот за масло за пренос. Со над 80.000 производи поддржани од тим инженери и експерти за производи со седиште во Соединетите држави, Дорман е првиот избор на автомобилски професионалци, механичари во дворот и самостојни низ Северна Америка. Сигурна замена - ова црево за ладилник за масло за автоматски менувач е прецизно дизајнирано за да го замени склопот на цревото за залихи на одредени возила. Квалитетна конструкција-произведена од метал и гума со фитинзи во стилот НА ОЕ за да обезбеди сигурна замена. Одлична вредност-ое квалитет по пониска цена. Тестирано возило-претрпе тестирање на возилото за да обезбеди квалитет, правилно вклопување и перформанси. Обезбедете вклопување-за да бидете сигурни дека овој дел одговара на вашето точно возило, внесете ја вашата година, направете, моделот и конфигурацијата во алатката за монтирање на оваа страница. Години на моделот на возилото овој дел одговара : Доџ Рам 2500 : 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002 Доџ Рам 3500 : 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002.

R

Им се допаѓа и на купувачите