.

.

Противници се борат со спортски брз штрајк на ракавици големи

Противници се борат со спортски брз штрајк на ракавици големи

DEN 1.33
Износ

Нараквиците за фандер ММА за справување обезбедуваат квалитетна спортска опрема што ви е потребна за успешно обука. Тие имаат отворена дланка, половина дизајн на палецот за функционалност и удобност и имаат 2,25 "широка обвивка за завиткување на кука и јамка. Борбајте и бидете безбедни додека тренирате напорно. Кондерирање се бори со спортска ракавица : 2,25 "широко распространетост на куката и лентата за зглобот на јамката. Отворена дланка, полу-тумници против кандидати се борат со спортски нараквици. Површинска површина на кожа. Достапно во црно.

R

Им се допаѓа и на купувачите