.

.

Сафавиех Махал Моќ Демне Кафеава Област Килим

Сафавиех Махал Моќ Демне Кафеава Област Килим

DEN 2207.04
Износ

Карактеристики : - Шаблоните се предмет на промена врз основа на големината на килимот. Техника : - Моќ Разбој. Примарна Боја : - Кафеава. Нега На Производот : - Редовно Вакуумирајте За Да Спречите Таложење Прашина И Трошки Во Корените На Влакната. Избегнувајте Директна И Континуирана Изложеност На Сончева Светлина. Користете Заштитници За Килими Под Нозете На Тежок Мебел За Да Избегнете Израмнување На Купови. Не Влечете Лабави Краеви; Прицврстете Ги Со Ножици За Отстранување. Повремено Вртете Тепих За Да Го Изедначите Абењето. Веднаш Отстранете Ги Истурите. Размачкајте со помош на чиста, необоена крпа и цврсто притиснете околу излевањето за да апсорбирате што е можно повеќе. Не тријте!. Материјал : - Полипропилен. Димензии : Висина На Купот : -0.25". Тркач Со Големина на Килим 2 '2" х 8 ' - Вкупна Тежина На Производот : -9,2 фунти. Правоаголник Со Големина на килим 4 'х 5' 7 " - Вкупна Тежина На Производот : -11,83 фунти. Правоаголник Со Големина на килим 5 '1" х 7 '7" - Вкупна Тежина На Производот : -20,41 фунти. Правоаголник Со Големина на килим 6 '7" х 9 '2" - Вкупна Тежина На Производот : -31,98 фунти. FV73464 Карактеристики Моделите се предмет на промена врз основа на големината на килимот. Техника : Моќ Разбој. Примарна Боја : Кафеава. Нега На Производот : Редовно Вакуумирајте За Да Спречите Таложење Прашина И Трошки Во Корените На Влакната. Избегнувајте Директна И Континуирана Изложеност На Сончева Светлина. Користете Заштитници За Килими Под Нозете На Тежок Мебел За Да Избегнете Израмнување На Купови. Не Влечете Лабави Краеви; Прицврстете Ги Со Ножици За Отстранување. Повремено Вртете Тепих За Да Го Изедначите Абењето. Веднаш Отстранете Ги Истурите. Размачкајте со помош на чиста, необоена крпа и цврсто притиснете околу излевањето за да апсорбирате што е можно повеќе. Не тријте!. Материјал : Полипропилен. Димензии Висина На Купот : 0,25". Тркач Со Големина на Килим 2 ' 2 "х 8' Вкупна Тежина На Производот : 9,2 килограми. Правоаголник Со Големина на килим 4 'х 5' 7 " Вкупна Тежина На Производот : 11,83 фунти. Правоаголник Со Големина на килим 5 ' 1 "х 7' 7 " Вкупна Тежина На Производот : 20,41 фунти. Правоаголник Со Големина на килим 6 ' 7 "х 9' 2 " Вкупна Тежина На Производот : 31,98 килограми.

R

Им се допаѓа и на купувачите