.

.

Хартија Колега Inkjoy 600ST,, По Пакет, Избрани

Хартија Колега Inkjoy 600ST,, По Пакет, Избрани

DEN 3.00
Износ

Ова Пенкало За Стапчиња за Гел е ограничена верзија на Гел За Инкџој со иста технологија за мастило за брзо сушење. Ова пенкало има врвка од 0,7 мм и контурен стисок што овозможува удобно цртање, дудлинг и пишување. Мастилото формира неизбришлива врска со хартија за интензивни бои и трајно обележување. Лесен дизајн. Пигмент-базирани мастило. Постојано мастило.

R

Им се допаѓа и на купувачите