.

.

Кортеко мотор монтирање

Кортеко мотор монтирање

DEN 2431.84
Износ

Corteco Engine Mount Corteco Power Train/Chassis Mounts и Bushings се дизајнирани според највисоките стандарди за квалитет и се произведуваат со употреба на водечка технологија. Како специјалист за независен задниот дел, Corteco нуди широк избор на резервни делови за контрола на вибрациите за квалитет OEM од вибракоустично. Како целосно подружница на Фројденберг, Вибракустиќ е водечки светски специјалист за технологија за модули за контрола на вибрации и компоненти за меѓународната автомобилска индустрија. Ново до опсегот на производи на Кортеко е многу лесен мотор за мотори, што ја покажува целосната иновативна моќност на вибракоуст . Намалувањето на тежината на монтирањето овозможува да се оптимизира контролата на вибрациите и да се намали тежината. Покрај тоа, термичкото раздвојување гарантира дека не се пренесува топлинска енергија на монтирањето, што резултира во значително продолжување на животот на услугата. Предност на трошоците исто така доаѓа од иновативни методи на производство. Corteco сега го нуди ова монтирање на моторот како резервен дел за најразлични модели на BMW. Феации и придобивки : OE-еквивалентни и директно вклопување апликација. Мети или ги надминува спецификациите на ОЕ.Дизирани за намалување на вибрациите на моторот и монтирање на моторот на коортеко моторот.

R

Им се допаѓа и на купувачите