.

.

Свадбениот бенд со дијамантски дијамантски дијаманти во Миабела во 10 кт жолто злато

Свадбениот бенд со дијамантски дијамантски дијаманти во Миабела во 10 кт жолто злато

DEN 2.67
Износ

Оваа елегантна машка свадбена бенд со дијаманти е убаво направена во 10 кт жолто злато. Секое парче накит поминува ригорозен преглед во нашите лаборатории за обезбедување на квалитет. Значи, можете да купите со доверба? Загарантирано. Научете го Морелерн за дијамантите.

R

Им се допаѓа и на купувачите