.

.

Женски Премиер Чиста Фирма Поддршка Чорап Пар

Женски Премиер Чиста Фирма Поддршка Чорап Пар

DEN 175.84
Износ

Дипломираните Чорапи За Поддршка на Компресија на д-р Шол се конструирани со највисоки стандарди на чорапи за компресија од медицинско одделение. Нивото на компресија е највисоко на глуждот и дипломира на полесно ниво на компресија понатаму по ногата. Ова помага да се турка крвта нагоре кон торзото и да се подобри циркулацијата, што исто така дава енергија и ја подобрува удобноста на нозете. Поради ова, тие се совршени за луѓе со уморни, болни нозе, проширени вени, едем, оток, патување, постхируршки процедури и ДВТ (Длабока Венска Тромбоза). 1 пар по пакет. Голем. 20-30 mm HG цврста поддршка.

R

Им се допаѓа и на купувачите