.

.

Филтер за воздух во кабината 46579

Филтер за воздух во кабината 46579

DEN 174.24
Износ

Wix Cabin Air панел. Филтрите за воздух Wix Cabin Отстранете ги поленот, прашината, саѓи и други воздух што се носат од воздухот во воздухот во возилото за нормални и тешки услови на возење. Онаму каде што е применливо, комбинираниот мирис на мирис ги намалува мирисите од системите за издувни гасови на блиските возила. Филтрите за воздух Wix Cabin се препорачуваат за интервали за промена на филтерот OEM. Wix нуди целосна линија на филтри за воздух со висока ефикасност во кабината за сите видови на HD возила. Алис-халмерни трактори. Wix Cabin Air Filter 46579.

R

Им се допаѓа и на купувачите