.

.

Месечен метеоролошки билтен; содржи детални резултати од набудувањата направени во Кралската Опсерваторија, Хонг Конг и дневните временски извештаи формираат ра?

Месечен метеоролошки билтен; содржи детални резултати од набудувањата направени во Кралската Опсерваторија, Хонг Конг и дневните

DEN 303.84
Износ

Кожено издание. Јазик : Англиски Волумен : 1921 Врзување На Кожа на 'рбетот и Аглите со печатење На Златни лисја на' рбетот. Препечатено од 1921 издание. Не се направени никакви промени во оригиналниот текст. Ова не е препечатено или ocr ' reprint. Илустрациите, Индексот, доколку ги има, се вклучени во црно-бело. Секоја страница се проверува рачно пред печатење. Бидејќи оваа книга е препечатена од многу стара книга, може да има некои страници што недостасуваат или недостатоци, но ние секогаш се обидуваме да ја направиме книгата што е можно поцелосна. Преклопувањата, доколку ги има, не се дел од книгата. Ако оригиналната книга е објавена во повеќе томови, тогаш ова препечатување е од само еден том, а не од целиот сет. Доколку сакате да нарачате одреден волумен или сите томови, можете да не контактирате. ДОПОЛНИТЕЛНИ 10 ДЕНА ЌЕ БИДАТ ПОТРЕБНИ ЗА ОБРАБОТКА БИДЕЈЌИ КНИГИТЕ ВРЗАНИ ЗА КОЖА СЕ ЦЕЛОСНО РАЧНО ИЗРАБОТЕНИ. Шиење врзување за подолг живот, каде што блокот на книгата е всушност зашиен (смит зашиен/сошиен дел) со конец пред врзување што резултира со потрајен тип на врзување. Страници : 650 Наслов : Месечен метеоролошки билтен; содржи детални резултати од набудувањата направени во Кралската Опсерваторија, Хонг Конг и дневните временски извештаи формираат различни станици на Далечниот Исток. Том 1921 (1921) [Кожен] Автор : Месечен метеоролошки билтен; содржи детални резултати од набудувањата направени во Кралската Опсерваторија, Хонг Конг и дневните временски извештаи формираат различни станици на Далечниот Исток. Волумен 1921.

R

Им се допаѓа и на купувачите