.

.

Глобални контроли на вратите.

Глобални контроли на вратите.

DEN 0.67
Износ

Глобалната контрола на вратите 6 ин. Двојно дејство на пролетната шарка е направена на строги спецификации за исклучителен квалитет. Овие шарки се препорачуваат за употреба кога е потребно автоматско затворање на вратата. Пролетните шарки со двојно дејство се користат и за врати што треба да се отворат во двете насоки и автоматски да се вратат во центарот, како што се вратите на кафе. Направено од челик. Спакувано со завртки од дрво и машина.

R

Им се допаѓа и на купувачите