.

.

Филтерот за воздух Одговара изберете: 2009-СУБАРУ ФОРЕСТЕР, 2009-СУБАРУ АУТБЕК

Филтерот за воздух Одговара изберете: 2009-СУБАРУ ФОРЕСТЕР, 2009-СУБАРУ АУТБЕК

DEN 398.72
Износ

Викс Филтер За Воздух панел. Филтрите За Воздух Со Премиум Панел WIX обезбедуваат одлична заштита на моторот за нормални и тешки услови за возење, како што се сообраќај за запирање и одење, земјени патишта, градилишта, кратки патувања и меѓудржавни патувања. Викс филтрите се препорачуваат за интервали ЗА промена НА филтерот за воздух оем. Овие филтри содржат 30% повеќе медиуми од ОЕС филтрите и користат фенолна смола третирана подобрена целулоза медиуми која обезбедува одлична издржливост против ингестија на влага. Кога е применливо, полиуретанската заптивка со висока јачина на кинење преживува екстремни топли и ладни температурни услови. Лабораториски Тестови за филтер за воздух по ISO 5011 најмалку 99,5% ефикасност (Врз Основа На Wix 42389) Разни Субару (04-19). WIX Филтер За Воздух 49012 Одговара Изберете : 2009-2018 СУБАРУ ФОРЕСТЕР 4 Цил 2,5 Л 2009-2018 СУБАРУ АУТБЕК 4 Цил 2,5 Л 2016-2017 СУБАРУ КРОССТРЕК 4 Цил 2 Л 2012-2016 СУБАРУ ИМПРЕЗА 4 Цил 2 Л 2009-2017 СУБАРУ НАСЛЕДСТВО 4 Цил 2.5 Л 2013-2015 Субару xv crosstrek 2.0 ПРЕМИЈА 4 Цил 2 Л 2018 СУБАРУ WRX 4 ЦИЛ 2 Л 2008-2014 Субару ТРИБЕКА 6 ЦИЛ 3.6 Л 2011 СУБАРУ Импреза WRX 4 ЦИЛ 2.5 Л 2016-2017 Субару WRX 4 ЦИЛ 2.5 Л 2008 субару ИМПРЕЗА Wrx Премиум 4 Cyl 2.5 l 2015 subaru wrx STI 4 CYL 2.5 L 2006 SUBARU ИМПРЕЗА WRX/ОГРАНИЧЕНО 4 cyl 2.5 L 2009 SUBARU ИМПРЕЗА WRX STI 4 ЦИЛ 2.5 L 2009 SUBARU IPREZA WRX STI 4 ЦИЛ 2.5 L 2007 SUBARU IPREZA WRX STI 4 CYL 2.5 L 2007 SUBARU IPREZA WRX TR 4 Cyl 2.5 L И ПОВЕЌЕ - Додадете Го Вашето Возило Во Нашиот Додаток За Вклопување за Да Проверите.

R

Им се допаѓа и на купувачите