.

.

Филтер За Воздух 49221

Филтер За Воздух 49221

DEN 463.84
Износ

Викс Филтер За Воздух. WIX HD Филтрите за Воздух имаат премиум медиуми за филтрирање со прескокнување на плисиран медиум за стабилизација (каде што е применливо) и монистра за стабилизација на набори. WIX HD филтрите за Воздух се препорачуваат за интервали ЗА промена НА филтерот ЗА воздух OEM. Полиуретанските и или крајните капачиња отпорни на корозија со висока јачина и проширените метални тела обезбедуваат издржлив долготраен филтер. Лабораториски Тестови за филтер за воздух по ИСО 5011 : Минимална ефикасност од 99,9% отстранување на загадувачи. (Врз Основа На Wix 46664, Wix 42803, Wix 46761, Wix 46433 ) Филтер За Воздух За Donaldson Fbk06 Серија Воздушни Куќишта - (Основно се користи w/ 49599 Средно). Викс Филтер за Воздух 49221.

R

Им се допаѓа и на купувачите