.

.

Веианд 5032ВНД Моторно Масло Пан

Веианд 5032ВНД Моторно Масло Пан

DEN 2.00
Износ

6 QT-Црна Насликана Завршница-Компатибилна со 1965-1990 Голем Блок Чеви (Влечење Трки); Веианд продолжува да ги проширува понудите за комплети за масло!Се сеќавате на старите денови. кога гасерите владееја со лентата во 50 - тите, 60-тите и раните 70-ти.тие беа носот нагоре со брзина делови лесно се гледа под. Алуминиумските тави за масло од веианд им помогнаа да се спуштат на лентата со капацитет од 7 литри масло и перки за да бидат ладни!Времињата и стиловите се сменија, но Веианд се врати и горд што го објави своето најново издание на фабрикувани маслени панкити за големи Блок Чеви, ГМ лс-мотори, Мали блок форд и мопар б/РБ апликации за мотори!; Комплетот за тава за масло доаѓа во комплет со следново : специфична тава за масло, заптивка за тава за масло, пикап за пумпа за масло и комплет за завртки за монтирање на тава. Преградите на вратите на стапицата го држат маслото под контрола при тешко забрзување. Зголемен капацитет за масло за одржување на правилно хранење на системите за моторно масло со високи перформанси. Достапно во преклопен иридит или црна завршница. Популарни апликации за влечење трка, друмска трка и апликации за кружна патека.

R

Им се допаѓа и на купувачите