.

.

Без граници на заштитени ребра на јуниори, плетено џемпер со врат од вратот w хардвер

Без граници на заштитени ребра на јуниори, плетено џемпер со врат од вратот w хардвер

DEN 1.33
Износ

Тоа е време на време на џемпер, па време е да се складираат на најмодерните џемпери. Овој џемпер има отворен грб со О-прстен. Должина на ФРТ : 25in. Должина на задниот дел : 25in. Лактот 8 "од подметнување : 5,50in.

R

Им се допаѓа и на купувачите