.

.

Биполарно # ВФ ; Алтернативен Стрип

Биполарно ВФ ; Алтернативен Стрип

DEN 479.84
Износ

Точка : Биполарен # 1 (3) Издавач : Алтернативен Писател : Томер Ханука, Етгар Керет Уметник : Томер Ханука, Асаф Ханука Приказни : Временски Поделби; Пицерија Камиказе; Те Сакам Белешки : 3-то печатење на оваа ставка ОЦЕНКИ VF или подобро. Овој оглас содржи акции фотографија и информации од стрип-база на податоци за човечки Компјутери биполарно #1 (3) VF; Алтернативен стрип.

R

Им се допаѓа и на купувачите