.

.

Полумесечина Николсон Рака Датотека, Американски, Круг, Мазна, Во. Л 12199

Полумесечина Николсон Рака Датотека, Американски, Круг, Мазна, Во. Л 12199

DEN 395.04
Износ

Машинисти Датотека, Материјални Апликации Железо, Благ Челик, Пластика, Дрво, Грубост На Датотеката Непречено Сечење, Датотека Со Американски Стил На Датотека, Датотека За Машинисти Од Типот На Датотека, Облик На Профил Круг, Стил На Сечење Лице Со Едно Сечење, Безбеден Стил На Сечење На Работ, Должина на Датотека без Танг 12 инчи, Дебелина 7/64 инчи, Дијаметар На Датотека 1/2 инчи, Број На Исечени Рабови 4, Цврстина Цврста, Заострена Малку Кон Точка, Заби По Инч 31, Завршна Обработка На Телото На Датотеката Природно, Форма На Кутија Од Типот На Контејнер И Мазни Кружни Отвори И Конкавни Површини. Стандардна рачка танг.

R

Им се допаѓа и на купувачите