.

.

Годишни книги за владеењето На Кралот Едвард Третиот ... Превод од Лук Овен пајк.. Објавено од страна на органот на лордовите комесари На Нејзиниот [Или Неговата] Вис?

Годишни книги за владеењето На Кралот Едвард Третиот ... Превод од Лук Овен пајк.. Објавено од страна на органот на лордовите

DEN 1080.48
Износ

Кожено издание. Јазик : Англиски Волумен : в.18 : пт.2 Кожно Врзување На 'рбетот и Аглите со печатење На Златни лисја на' рбетот. Препечатено од 1911 издание. Не се направени никакви промени во оригиналниот текст. Ова не е препечатено или ocr ' reprint. Илустрациите, Индексот, доколку ги има, се вклучени во црно-бело. Секоја страница се проверува рачно пред печатење. Бидејќи оваа книга е препечатена од многу стара книга, може да има некои страници што недостасуваат или недостатоци, но ние секогаш се обидуваме да ја направиме книгата што е можно поцелосна. Преклопувањата, доколку ги има, не се дел од книгата. Ако оригиналната книга е објавена во повеќе томови, тогаш ова препечатување е од само еден том, а не од целиот сет. Доколку сакате да нарачате одреден волумен или сите томови, можете да не контактирате. ДОПОЛНИТЕЛНИ 10 ДЕНА ЌЕ БИДАТ ПОТРЕБНИ ЗА ОБРАБОТКА БИДЕЈЌИ КНИГИТЕ ВРЗАНИ ЗА КОЖА СЕ ЦЕЛОСНО РАЧНО ИЗРАБОТЕНИ. Шиење врзување за подолг живот, каде што блокот на книгата е всушност зашиен (смит зашиен/сошиен дел) со конец пред врзување што резултира со потрајен тип на врзување. Страници : 740 Наслов : годишни книги за владеењето На Кралот Едвард Третиот .. Превод од Лук Овен пајк. Објавено од страна на органот на лордовите комесари на Нејзината [Или Неговата] Ризница На Височество, под раководство на господарот на ролни. Том 18 : п2 (1911) [Кожен] Автор : Годишни книги за владеењето На Кралот Едвард Третиот .. Превод од Лук Овен пајк. Објавено од страна на органот на лордовите комесари На Нејзиниот [Или Неговата] Министерството За Финансии, под.

R

Им се допаѓа и на купувачите