.

.

Електролу Вистински Оем Заптивка На Вратата НА Фрижидерот

Електролу Вистински Оем Заптивка На Вратата НА Фрижидерот

DEN 2473.44
Износ

Заптивката на Вратата 215734314 е вистински дел од електролукс ОЕМ (Производител На Оригинална Опрема) дизајниран и дизајниран според точните спецификации за Фрижидерите. Се препорачува секогаш да се повикувате на упатството за услугата за апарати или да контактирате со производителот на вашиот апарат за да потврдите дека Електролуксот 215734314 може да се примени на вашиот апарат. Електролукс Производителот Дел Број : 215734314. Заптивката На Вратата На Електролукс е дизајниран вистински оем (Производител На Оригинална Опрема); и дизајниран според точните спецификации. Заптивката На Вратата Електролукс 215734314 е за Фрижидери.

R

Им се допаѓа и на купувачите