.

.

Стинг Реј-Xpi-Ср Хидрофоил 25HP & Up Outboard & Stern Дискови-Бела СР-XPI-2

Стинг Реј-Xpi-Ср Хидрофоил 25HP & Up Outboard & Stern Дискови-Бела СР-XPI-2

DEN 2822.40
Износ

СТИНГ РЕЈ XPI хидрофолија стабилизатор рамнина во помалку време. Намален покачување на лакот. Елиминира кинеско одење. Престанува да мрчи. Ја брише кавитацијата. Обезбедува вистинска стабилизација. Заштедува гориво. Сида во влечење скијачи. XPI СЕНИОР-23, 5 Lx20 Wx6, 25 D.Бело. MFG# СР-XPI-2 SRXPI2 UPC# 096144006183 Sting Ray Класичен Sr Хидрофолија Стабилизатор за 25-300 КС : Сигурна хидрофолија со завртки побрзо се качува со брод во авион, додека покачувањето на лакот исто така се намалува. Кинеското одење, мокрењето и кавитацијата веќе не се проблеми за чамците Со Класика На Жила. Вистинска стабилизација, подобрување на перформансите и зголемена економичност на горивото. Опис : Високи. Боја : Црна. Одговара : 40-350 КС.

R

Им се допаѓа и на купувачите