.

.

Рапала Растера Рап Миноу Риболов Наведуваш 3 8 3 16оз Кафеава Пастрмка

Рапала Растера Рап Миноу Риболов Наведуваш 3 8 3 16оз Кафеава Пастрмка

DEN 208.64
Износ

Иако е заобиколен во акција, оваа класична форма На рапала миноу има грациозно, природно нишање за финес тактики, но сепак доволно реагира за да биде агресивно риболов. Мамка риба скитер и расфрла кога ги гонат предатори-токму оваа непредвидлива и избегнувачка акција го активира штрајкот. Изработен од балса, со Прилагодена Расфрлана Усна, Расфрланиот Рап Миноу постојано плива со непредвидлива и избегнувачка убедлива акција – совршено имитирајќи ранлива мамка риба. Фрлен или тролан, тоа е совршен избор за секој вид дивеч. Премиум Црн НИКЕЛ ВМЦ куки. Балса Тело кој Растера Усна. Дејствата вклучуваат Затајувачки, Непредвидливи, Лебдечки, Не Штракаат. Мулти-Видови Дивеч. Три Премиум vmc® Црн Никел Високи Куки. Техника : Фрлени или Тролани.

R

Им се допаѓа и на купувачите