.

.

Крејола Брои Перат Тротоар Креда, Боја На Вашите Херои, Наоѓање Дори

Крејола Брои Перат Тротоар Креда, Боја На Вашите Херои, Наоѓање Дори

DEN 1.33
Износ

Обојте ја вашата патека за океанска авантура со Дори, Немо и членовите на Институтот За Морски Животни со овие специјално избрани бои На Креда На Тротоарот Крајола. Кога ќе завршите со голем прскање, извадете го цревото и испрскајте ја бојата! Вклучува 8 стапчиња На Перат Тротоар Креда. Крејола 8 кт. Перат Тротоар Креда, Боја На Вашите Херои, Наоѓање Дори.

R

Им се допаѓа и на купувачите