.

.

Hotешка пуканки на Честер Фламин 1 $ 1. Пред Д 2. мл. Торба

Hotешка пуканки на Честер Фламин 1 $ 1. Пред Д 2. мл. Торба

DEN 71.68
Износ

Кога Честер Чејт го става своето име на закуска, можете да сметате на задебелен и вулгарен вкус како што никогаш не сте го вкусиле. Закуските на Честер се направени со посебен спој на вистинско зачинување на сирење за да им се даде на секој залак совршен поп и зинг. Кога Честер Чејт го става своето име на закуска, можете да сметате на задебелен и вулгарен вкус како што никогаш не сте го вкусиле. Закуските на Честер се направени со посебен спој на вистинско зачинување на сирење за да им се даде на секој залак совршен поп и зинг.

R

Им се допаѓа и на купувачите