.

.

Стандардна Свеќичка Жица Во Собата

Стандардна Свеќичка Жица Во Собата

DEN 3.00
Износ

Дизајнот на овој сет строго ги следи оригиналните спецификации поставени од ОЕ. Произведени со Користење на ое-Стил свеќичка и дистрибутер чизми. Инсталирајте со сигурност дека вклопувањето и функцијата на овој сет внимателно го следат ОЕ. Жичаните материјали и компонентите во стилот НА ое обезбедуваат постојан изглед и перформанси на ОЕ. Стандард 27522 Свеќичка Жица Во Собата.

R

Им се допаѓа и на купувачите