.

.

Тераформирање На Марс: Увертира

Тераформирање На Марс: Увертира

DEN 215.84
Износ

Бидејќи мега корпорациите се подготвуваат да го започнат процесот на тераформирање, сега имате шанса да ги направите оние рани избори што ќе дојдат до вашата корпорација дефи не и ќе го постават курсот за идната историја На Марс - ова е увертира за вашите најголеми напори! Во Тераформирање На Марс : Увертира, можете да изберете Од Увертира картички кои го започнуваат процесот на тераформирање или го зголемуваат моторот на вашата корпорација. Исто така, постојат 5 нови корпорации и 7 проектни картички кои тематски одговараат на раните фази на тераформирање. Тераформирање На Марс : Прелудиум е третата експанзија на играта со пресечен удар, Тераформирање На Марс и може да се комбинира со која било друга експанзија или варијанта. Бидејќи мега корпорациите се подготвуваат да го започнат процесот на тераформирање, сега имате шанса да ги направите оние рани избори што ќе дојдат до вашата корпорација дефи не и ќе го постават курсот за идната историја На Марс - ова е увертира за вашите најголеми напори! Во Тераформирање На Марс : Увертира, можете да изберете Од Увертира картички кои го започнуваат процесот на тераформирање или го зголемуваат моторот на вашата корпорација. Исто така, постојат 5 нови корпорации и 7 проектни картички кои тематски одговараат на раните фази на тераформирање. Тераформирање На Марс : Прелудиум е третата експанзија на играта со пресечен удар, Тераформирање На Марс и може да се комбинира со која било друга експанзија или варијанта.

R

Им се допаѓа и на купувачите