.

.

Кутија за складирање на стерилит QT, пукна Фуксија

Кутија за складирање на стерилит QT, пукна Фуксија

DEN 1.33
Износ

Организирајте се со стерилит чиста линија за складирање! Кутијата за складирање на квартари на стерилит 6 е ​​идеална за различни основни потреби за складирање на домаќинствата, помагајќи да ги одржувате просторите за живеење уредни. Јасната основа овозможува лесно да се идентификуваат содржините на прв поглед, додека непроaирниот капак се прилепува цврсто на основата за да ги задржи содржините содржани и безбедни. Ставете ги контејнерите со иста големина едни на други за ефикасно користење на вертикалниот простор за складирање. Оваа кутија за складирање е идеална за сортирање и складирање на чевли, додатоци, занаети и други мали предмети околу домот и се вклопува погодно на 16 "Wire Wire Class Solip, донесувајќи нарачка на плакари. Севкупна собрана големина : 14" x 8 "x 4 7/ 8 ". Идеално за различни основни потреби за складирање на домаќинствата. Непроaирниот капак на капакот цврсто на основата и обезбедува зафат за лесно кревање. Јасна основа овозможува лесно да се гледаат и лоцираат содржината. Индексираните капаци им овозможуваат на кутиите за складирање со иста големина уредно да се ставаат едни на други.

R

Им се допаѓа и на купувачите