.

.

Чист лист, суптилно сладок чај, 18. Оз, пакет

Чист лист, суптилно сладок чај, 18. Оз, пакет

DEN 272.00
Износ

Без вештачки засладувачи. Без вештачки вкусови. На чист лист, не е во срцето на мастеринг чај. Ние не им кажуваме на вештачки вкусови, не на прашоци за чај и концентрирајте се, и не на ништо што не го прави нашиот ладен чај подобар. Да речеме не на работите што не се важни - во чајот и во животот - за да можеме да кажеме да за повеќе работи што прават. Вклучува 12 (18,5 мл) шишиња чист лист суптилно сладок чај. Подготвени од вистински лисја од чај одбрани кај нивните најсвежи, никогаш од прав или концентрат. Нема вештачки засладувачи или додадена боја. Без вештачки засладувачи.

R

Им се допаѓа и на купувачите