.

.

Де МАЈЕР - Единаесет Мелење Песни-Винил

Де МАЈЕР - Единаесет Мелење Песни-Винил

DEN 576.00
Износ

ЛЕДЕРМАН-ДЕ МЕЈЕР е неверојатна и неочекувана уметничка фузија на две истакнати личности од култната белгиска електронска музичка сцена : Јеапан-Марк Ледерман и Јеапан-Лук Де Мејер. Единаесет Мелење Песни (Винил) (Ограничено Издание).

R

Им се допаѓа и на купувачите