.

.

Леонард Чарлс-Небото-Винил

Леонард Чарлс-Небото-Винил

DEN 3.00
Износ

Винил лп притискање. НЕБОТО ЕП има продуцент-извонреден Леонард Чарлс на чело, соработувајќи со извонредни уметници Од Нов Зеланд (неговата матична земја) и САД, за да создаде диво еклектичен проект НА ЕП со заедничката основна нишка на подрумот фанк што ја плете заедно. Оваа презентација на фанк е навистина легитимна основа за главите на кои им е потребна : изградена врз прогресии на солидна душа/џез акорд и свирена на оригинална музичка опрема/опрема од 80-тите и 90-тите години. рекордот содржи ексклузивен ремикс на песната "Девет Животи" што тој го напиша заедно со буги/фанк легендата Лерој Бурџис и дополнително прикажува ѕвездени соработки Со Виновниот Симпсон, Зја Бел, Реалност џонез и а.ц. фреази.Албум Песни1. Небо2. Сјае Светло (Подвиг. Зја Бел И Виновен Симпсон) 3. Промена (Подвиг. НАИЗМЕНИЧНА струја) 4. Девет Животи Ремикс (Подвиг. Лерој Бурџис) 5. Девет Живи Ремикс (Инструментални)6. Излези (Подвиг. Реалност Џонез) Леонард Чарлс-Небото-Винил.

R

Им се допаѓа и на купувачите