.

.

Гужва-Млеко И Мед-Винил

Гужва-Млеко И Мед-Винил

DEN 483.20
Износ

"Млекото и Медот се за ветување. За време на сезоната на пустош, пишував песни за да ме потсетам дека одиме некаде подалеку од Ова, Дека Бог не не остави на мира. Помеѓу заробеништво и ветување, ни треба нешто за пеење, слушање или допирање или гледање сигнал за тоа што е вистината на реалноста. Ако погледнеме, тоа е насекаде околу нас. Овој албум е прослава на иднината кон која маршираме заедно и молитва дека секој од нас може да живее во ова ветување овде и сега. "- Краудер. Краудер-Млеко И Мед ( 2 ЛП) - Винил Издавачка Куќа : Уни Дист Корп (Музика). Музички Жанр : Христијански / Евангелие.

R

Им се допаѓа и на купувачите